tag:blogger.com,1999:blog-1818458885388053937.post7242689418439407438..comments2022-03-25T06:50:15.861+01:00Comments on Den Søde Tand: CitronsandkageUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1818458885388053937.post-57657929602054233422013-08-03T18:34:59.788+02:002013-08-03T18:34:59.788+02:00Hehe, det er vist et spørgsmål til forfatterne bag...Hehe, det er vist et spørgsmål til forfatterne bag "God mad - let at lave" ;-) Men hvis der bliver pisket tilstrækkelig luft ind i smør, sukker og vaniljesukker, så bliver kagen også luftig.Mariahttps://www.blogger.com/profile/01832143473813307088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1818458885388053937.post-36192917785708625662013-07-15T15:27:06.011+02:002013-07-15T15:27:06.011+02:00Hmmm...hvorfor er der ikke bagepulver i??
Hmmm...hvorfor er der ikke bagepulver i??<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1818458885388053937.post-73499905750720505122013-07-02T13:32:25.181+02:002013-07-02T13:32:25.181+02:00kage, kage, kage er det bedsteeeee!!!!!kage, kage, kage er det bedsteeeee!!!!!Anonymousnoreply@blogger.com