søndag den 31. marts 2013

Bagt hvid chokolade

Bagt hvid chokolade er først blevet min viden omkring søde sager for et par dage siden - og det forstår jeg simpelthen ikke! Det er nemt at lave, og så smager det piv godt. Udseendet minder en kende om de vitaminpiller, jeg spiste som barn, men smagen er langt bedre.

Når du bager hvid chokolade, får det en karamelsmag (og undervejs dufter der af Kinderæg, når du åbner ovnen). Dog er det ikke et projekt, du skal lave, hvis du har andet vigtigt at tage dig til, for der skal røres én gang hvert tiende minut. Så ikke noget med at sætte dig for godt til rette i sofaen.


Bagt hvid chokolade

Tænd ovnen på 110 grader. Hak hvid chokolade fint. Læg det i en bageplade i et tyndt lag og sæt det i ovnen. Herefter skal du røre i det hvert 10. minut i cirka én time. Chokoladen går igennem nogle faser, hvor det starter med at smelte og bliver grynet midt i processen. Så giv ikke fortabt undervejs. Chokoladen er færdig, når den har fået en gyldenbrun farve. Hæld den i en form, stil formen på køl og tryk chokoladerne ud, når de har sat sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar