Så hvad andet var der at gøre end at lave banakage? Hvilken timing, som slet ikke var planlagt... Der lå nogle After Eight-chokolader og kiggede på mig på bordet, så jeg besluttede, at de ligeså godt kunne indgå i kagen. Opskriften er fra "God mad - let at lave", jeg brugte bare lidt færre bananer og tilføjede After Eighten - og skar derfor lidt ned på sukkeret.
Nej, det var ikke meningen, at der skulle komme et ansigt i kagen - men fint så det ud.
Banankage
2 bananer
½ dl. kaffe
150 gram blødt smør
180 gram sukker
3 æg
300 gram hvedemel
1½ tsk. bagepulver
Mos bananerne sammen med kaffen. Rør smør og sukker sammen og tilsæt æggene ét ad gangen. Rør godt mellem hvert æg. Bland mel og bagepulver sammen og rør det i dejen. Tilsæt de mosede bananer. Hæld lidt dej i bunden af en rugbrødsform, læg lidt After Eight ovenpå. Hæld dej ovenpå igen og læg igen et lag After Eight. Hæld den sidste dej i. Bag kagen ved 175 grader i cirka 55 minutter på én af de nederste ribber i ovnen. Overtræk eventuelt den afkølede kage med glasur.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar