Marcipanmuffins med hvid chokolade og hindbær 16 stk. 150 gram smør 150 gram hvid chokolade 3 æg 100 gram sukker 100 gram marcipan 150 gram hvedemel 1 tsk. bagepulver 16 hindbær Smelt smørret ved svag varme i en gryde. Hak chokoladen og smelt den under omrøring i det varme smør. Pisk æg og sukker skummende og luftigt. Riv marcipanen i æggesnapsen, og pisk til den er luftig og cremet. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og rør det sammen med chokoladesmørret. Fordel dejen i muffinsforme og tryk et hindbær ned i midten af hver. Dæk hindbærret til med dejen. Bag kagerne i 20 minutter ved 180 grader. Afkøl og server dem drysset let med flormelis. |
tirsdag den 28. februar 2012
Marcipanmuffins med hvid chokolade og hindbær
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar