Kaffen smager kun lige akkurat igennem, men jeg tror heller ikke, at jeg ligefrem lavede en stærk kaffe. Hvis man gerne vil have kagen til at smage mere af kaffe, så skruer man bare op for bønnerne.
Meyers Kaffekage
225 gram hvedemel
1 tsk. bagepulver
25 gram kakaopulver
Lidt salt
150 gram brun farin
100 gram sukker
250 gram blødt smør
Kornene af ½ vaniljestang
4 æg
1½ dl. sødmælk
1 dl. kold kaffe
1 tsk. bagepulver
25 gram kakaopulver
Lidt salt
150 gram brun farin
100 gram sukker
250 gram blødt smør
Kornene af ½ vaniljestang
4 æg
1½ dl. sødmælk
1 dl. kold kaffe
Glasur
300 gram flormelis
½-1 dl. kold kaffe
Først piskes det bløde smør og sukker sammen, derefter røres ét æg i ad gangen røres, og til sidst røres vanillekorn med. Herefter sigtes alle de tørre ingredienser i dejen, hvorefter mælken og den kolde kaffe hældes i. Vend det hele sammen med et piskeris. Hæld dejen op i en smurt sandkageform og bag i cirka 45 minutter ved 180 grader. Når kagen er kølet af, røres glasuren sammen og fordeles ud over kagen.
Det er en super lækker kage, som også gerne bliver serveret herhjemme når der kommer gæster..
SvarSlet